Dit is het shopwalhalla waar stiekem alle modemeisjes shoppen

Als jij afspreekt met je vriendinnen is er niets dat jullie liever doen dan winkelen. Samen de hele dag shoppen. Winkel in, winkel uit, het is jullie cardio-training. Het liefst maken jullie er een hele dag van en gaan jullie een dagje naar Amsterdam. Maar die overvolle trein op zaterdag, de drukte in de stad en de lange rijen bij de kassa maken de ervaring een stuk minder. Inmiddels kennen jullie de negen straatjes op je duimpje en zijn jullie eigenlijk wel toe aan iets nieuws. Laat dit nou net dé reden zijn waarom alle modemeisjes tegenwoordig naar Stadshart Amstelveen gaan om te shoppen.

Alles onder een dak

Het winkelcentrum is gigantisch en je vindt hier dan ook al je favoriete winkels zoals Zara, H&M, Mango maar ook de kleinere boetiekjes zoals We Are Labels en Eureka Shoes. Het grootste voordeel is op dit moment misschien wel dat het winkelcentrum overdekt is. Nu de zomer bijna voorbij is en de regen alweer met bakken uit de lucht komt vallen, blijf jij (en al je nieuwe aankopen) hartstikke droog.

Personal shopping card

Als je nou geen beste vriendin hebt om mee te shoppen, dan heb je bij Stadshart Amstelveen dus een personal shopper tot je beschikking. Wanneer je een (gratis) personal shopping card hebt, mag jij onder andere gebruik maken van een personal shopper die met jou anderhalf uur op pad gaat. Handig en gezellig! Zo weet jij precies wat jou het beste staat en kom je nooit meer thuis met een miskoop. Hier kan je zo’n personal shopping card aanvragen.

Trends shopping

Manon is onlangs nog gaan shoppen in Stadshart Amstelveen en laat je meteen even zien wat dit shop walhalla allemaal te bieden heeft. Daarnaast laat ze ook weten welke trends heel groot gaan worden volgende seizoen. Bekijk de video hieronder ! 

 

PHOTO CREDITS UNKNOWN