Dit is ons nieuwe favoriete stijlicoon

Wat betreft stijliconen hebben we er allemaal wel een paar. Bij ons op de redactie is by far Kate Moss onze favoriet. We kunnen urenlang kijken naar haar iconische outfits. Maar niet alleen modellen, fashion editors en actrices hebben de mooiste outfits. Actrices mogen namelijk in films en series ook hele knappe outfits aan.

En als we heel eerlijk zijn, is dit voor ons wel een reden om naar de film te gaan. Denk aan de geroemde kledingkast van Carrie Bradshaw, Claire Underwood in House of Cards, Khaleesi in Game of Thrones en nu Special Agent Lorraine Broughton (Charlize Theron). Zij draagt namelijk outfits die to die for zijn.

Normaal kijken we al dromend naar de stoere Bonds en Bournes (met hun overdreven sensuele vrouwelijke tegenspelers). Dit keer speelt een vrouw de hoofdrol, girl power! Combineer deze prachtige outfits, geweldige actrice en Berlijn in 1989 en dan krijg je een hele toffe actiethriller genaamd Atomic Blonde.

Deze film moeten we zien. De film is vanaf vandaag te zien in de bioscoop (ook in IMAX). en koop alvast je kaartjes. Wij hebben alvast een killer outfit voor je nagemaakt, zo kan jij in geheel in Atomic Blonde-stijl naar de bioscoop. Bekijk de look hieronder! 

 

 

BLOUSE
BLAZER
JEANS
SCHOENEN
HANDSCHOENEN RAKUTEN
HORLOGE
ZONNEBRIL RAY-BAN