Dit vinden mannen het ideale lichaam

Wij vrouwen hebben veel kritiek op ons figuur en doen dan ook vaak aan een levenslang-dieet (that actually never ends). We vinden onszelf al snel “te dik” of we hadden liever langere benen, grotere borsten, kleinere billen of smallere heupen gehad. In Texas is hier onderzoek naar gedaan, door de Universiteit van Texas. Zij hebben mannen laten bepalen wat het ideale lichaam is. En nu blijkt:

Mannen vinden dat Brits model Kelly Brook het dichtst in de buurt komt van het ideale vrouwenlichaam. Kelly heeft dan ook nog nooit cosmetische ingrepen gehad. Haar inspiratiebronnen zijn stijliconen uit de jaren ’50. In die periode waren rondingen heel sexy en mannen vinden dat blijkbaar nog steeds! Kelly gaat fel tegen de schoonheidsidealen in en heeft haar lichaam om dit aan te tonen.

Stiekem zijn we best een beetje opgelucht dat het dus niet het Victoria’s Secret figuurtje is, wat wij vrouwen toch vaak geloven. Sommigen van ons kunnen blijven eten en blijven mooi dun en anderen zijn geschapen met heerlijke rondingen om te laten zien! Toch zijn wij van mening dat het perfecte lichaam niet bestaat. Iedereen is mooi op zijn/haar eigen manier en the sooner you’ll accept, the better the life! ;-]

READ NEXT:
Sporten en afvallen? Hier de tips!
Zo ‘sweet’ is suiker dus niet!
Waar vrouwen onzeker over zijn maar mannen geweldig vinden!