Dit zegt de vorm van je nagels over jou

We hebben allemaal een verschillende vorm nagels. Jammer genoeg zijn we niet allemaal gezegend met perfecte lange, smalle nagels. Bij de een breken ze af en de bij de ander groeien ze gewoon niet. Naast dat zegt de vorm en lengte van je nagels ook iets over je karakter.

1. Rond

Hebben je nagels een ronde vorm? Dan ben je een heel ontspannen persoon. Je kan met iedereen goed opschieten en houdt niet van ruzies of irritaties. Mensen voelen zich op hun gemak bij jou en je kan met elk type mens overweg. Let hierdoor wel op dat je niet door teveel mensen als vriend wordt gezien, want zo kunnen mensen hun vertrouwen in jou verliezen.

2. Vierkant

Je bent niet heel spontaan en bent serieus bezig met de dingen die je moet doen. Dit is een goede eigenschap, maar het kan soms ook lastig zijn voor andere mensen. Wel krijg je veel aandacht van de mannen, want zij vallen vaak wel op serieuze en vastberaden types.

3. Lang en smal

Je bent een rustig en zachtaardig persoon. Je hecht veel waarde aan romantiek en zoekt dit ook in een man. Een creatief persoon ben je ook, maar omdat je soms iets te creatief bezig bent, kan je je niet zo goed focussen op de dingen die echt belangrijk zijn. Daardoor kan het soms botsen met mensen die juist niet creatief ingesteld zijn.

4. Kort en breed

Je bent een zelfverzekerd persoon die niet op haar mondje is gevallen. Je bent altijd eerlijk tegen de mensen om je heen, maar soms kan je ook iets te eerlijk zijn. Niet iedereen kan hier goed mee omgaan, dus een discussie of conflict kom je regelmatig tegen. Misschien een idee om hier een beetje rekening mee te houden.

5. Driehoekig

Je bent iemand die altijd nieuwe ideeën in haar hoofd heeft. Mensen vinden het daarom ook fijn om met jou te werken. Je ziet altijd de kleinste details die andere mensen niet opvallen. Let wel op dat je je hersenen ook af en toe wat rust geeft, anders gaan ze overuren draaien.

READ NEXT
How to: Nagels perfect lakken
Zo krijg jij de sterkste nagels ooit
Langere nagels krijgen: dit is hoe je het voor elkaar krijgt