Dit zijn de schoenen die we allemaal dragen in 2017!

Langzaam begint onze schoenenkast he-le-maal vol te staan met enkellaarsjes. Het afgelopen jaar droegen we vooral minimalistische zwarte laarsjes, nu zetten we iedere dag weer laarsjes met stoere gespen op ons verlanglijstje, de schoenen voor 2017!

Ze passen echt, maar dan ook echt overal bij. Superleuk onder een jurkje, een rokje, een stoere jeans of een leren broek. De opties zijn eindeloos. Als wij ’s ochtends voor de kast staan te turen en het echt niet meer weten, kiezen we gewoon voor een stel knappe enkellaarsjes en houden we de rest van onze outfit basic.

Nubikk (ja het merk met die gave sneakers) heeft een nieuwe collectie met hele knappe laarsjes. De nieuwe collectie wordt gepresenteerd in onderstaande love story waarin Claartje Rose samen met Chris Millington te zien is.

Er is dus ook heel wat moois voor de mannen! Nubikk heeft namelijk een nieuwe lijn Chelsea boots toegevoegd aan hun collectie. Iets voor jouw vriend, broer of vader? Wat ons betreft heeft iedereen een paar van zulke schoenen nodig in 2017. Wij hebben al een paar hele gave gespot bij NubikkMogen we ze allemaal hebben a.u.b.? Shop onze favorieten hieronder! 

READ NEXT
Manieren om lage schoenen te dragen en toch chic
Hacks waardoor je schoenen altijd lekker zitten
Quiz: Welke schoenen horen in jouw garderobe thuis? 

 

nubikk5

nubikk2

nubikk3

 

nubikk1

nubikk6

nubikk4

 

PHOTO CREDITS: nubikk