Door dit voedsel wordt je seksleven zóveel beter!

Oepsie, loopt het allemaal eventjes niet zo lekker in de slaapkamer? Helemaal niks aan de hand, het enige wat je hoeft te doen is een beetje voedsel naar binnenwerken. Deze etenswaren geven jouw seksleven namelijk een flinke boost. Bonus: je hebt het waarschijnlijk alle 3 in huis.

Bananen
Waar deze fruitsoort wel niet goed voor is: stress, buikpijn, een kater, it solves it all. Maar waar hij ook goed voor is: je seksdrive! Elite Daily schreef dat bananen een hormoon bevat dat je libido verhoogd en zorgt dat je meer plezier hebt in een stomend potje seks. Ook zorgt de magnesium in de fruitsoort ervoor dat de prostaat beter functioneert.

Aardbeien
Dit is niet alleen ons favoriete zomerfruit, en basis voor iedere smoothie, nee deze kleine, rode, zoete lekkernij kan zorgen voor wat meer stoom in de slaapkamer. Helemaal niet erg om hier een paar van weg te smikkelen toch? In aardbeien zitten veel vitaminen en antioxidanten die het libido een flinke boost geven. Niet in huis? Even naar je lokale groente markt.

Walnoten
Als je dan toch op de markt bent kun je gelijk een pitstop maken bij een notenkraam om te vragen naar een zak walnoten. Deze noot bevat Omega-3 vetten en super veel antioxidanten. Walnoten zorgen ervoor dat er extra zaadcellen aangemaakt worden waardoor je seksdrive z’n hoogtepunt bereikt. Sexy time!

En hier hebben mannen het liefst seks!

READ NEXT:
Dit zegt jouw geboortemaand over je seksleven
6 dingen dat het hebben van seks kan genezen!
Dit is hoelang seks gemiddeld duurt

Source: Tumblr