Dungarees: man-repeller?

Vooral mannen lijken nogal wat moeite met de dungarees te hebben, zo blijkt uit de vele interviews die we deden voor onze rubriek His Eye On Fashion. Of dat voor ons reden genoeg is om dit item ver achter in de kast te hangen en er niet meer naar om te kijken? Hell no!

Keep it simple and clean

Te wijde dungarees gemaakt van lichte jeans doet bijna iedereen denken aan de 90’s, een periode die niet perse de boeken in zal gaan als meest stijlvolle op het vlak van mode. De dungarees anno 2014 zijn echter wat liever voor je figuur en kunnen, mits goed gestyled, een ware toevoeging aan je garderobe zijn. Wij zijn vooral erg gecharmeerd van dit zwarte exemplaar, dat door de kleur en de smalle pasvorm haast Scandinavisch oogt. De truc is om de gehele look zo clean en minimalistisch mogelijk te houden en dit bereik je bijvoorbeeld al door de zwart-wit kleurencombinatie. Om de dungarees nog iets meer vrouwelijkheid te geven rol je de pijpen op tot net boven je enkel, op deze manier kun je zelfs nog met een paar coole sneakers wegkomen!

 

black_dungarees

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. Warehouse

2. Mango

3. Stella McCartney

4. Whistles 

5. Alexander McQueen

[/red_box]