Dyson Corrale stijltang: is deze stijltang je geld waard?

Misschien heb jij al eens eerder gelezen over de Dyson Corrale stijltang. Een draadloze stijltang die makkelijk in gebruik is, maar hoe bevalt het product echt? MONSTYLE testte het voor je. 

Verpakking

Deze stijltang komt in een stijlvolle doos aan en zit verpakt in een luxe satijnen tasje. Als je de Dyson Corrale uitpakt, komt er een felroze stijltang tevoorschijn. In de lagen onder in de doos vind je de oplader en standaard voor het opladen. Ideaal om je stijltang na gebruik weer in op te bergen. Maar als je het product naar een vriendinnenavondje meeneemt, kan je ook alleen het tasje gebruiken, zo neemt hij weinig plaats in in je tas.

Draadloos

Hoewel het product met een lader aankomt, kan je dit product ook draadloos gebruiken. Zet hem voor gebruik nog geen twee uur (70 minuten) op de lader en je kan 30 minuten draadloos stijlen! Ideaal dus.

Dyson Corrale stijltang

Stijlen

Nadat de stijltang is opgeladen, is het dan echt tijd voor het stijlen. De Dyson Corrale glijdt over je haren. De buitenkant van de stijltang wordt niet heet, waardoor je je niet kan verbranden, de stijltang dicht tegen je hoofdhuid kan houden en je volledige haar kan stijlen. Op de stijltang zitten drie standen: 165°C, 185°C en 210°C. Je hoeft geen hoge temperatuur te gebruiken om je haar te stijlen, wat resulteert in minder dan de helft van de schade, volgens Dyson. De Dyson Corrale grijpt namelijk elk plukje haar stevig vast, waardoor je krullende haar ook snel stijl is. De geïntegreerde technologie zorgt voor nauwkeurige hitte. Let er wel op dat je dit product gebruikt met droog haar. De Dyson Corrale is ook te gebruiken om de perfecte krul te creëren.

Waarde

Gooi je goedkope stijltang maar weg en ruil hem in voor de Dyson Corrale. Dit is een must voor gezonde stijle lokken. Je moet een eenmalige investering doen, maar je hebt er veel aan. Deze stijltang is geschikt voor alle haartypes.

Tip

Wil je je moeder deze Moederdag extra verrassen? Geef dan een mooie Dyson cadeauset! Deze bestaat uit de Dyson Corrale stijltang, met een borstel en anti-klittenkam in de kleuren Pruisisch blauw en fuchsia. De borstel is ontworpen voor gebruikscomfort met een ergonomische handgreep, luchtkussendemping en ronde borstelharen en is gemaakt om het haar glad te krijgen tijdens het föhnen. De anti-klittenkam is ontworpen met brede tanden om gemakkelijk door nat en droog haar te glijden en ontklit met minimale frictie. De Dyson Corrale stijltang met styling set is vanaf 18 april 2022 verkrijgbaar voor € 449,- via www.dyson.nl, zolang de voorraad strekt.

Dyson Corrale stijltang