Een ode aan de oorbellen van Ilse de Lange

Ik ben op de oorbellen van Ilse de Lange. Terwijl ik dus helemaal niet zo van oorbellen houd. Het wordt op één of andere manier snel een beetje veel bij mij en daardoor ziet het er onbedoeld hysterisch uit. Als ik ze zelf draag voel ik me dan ook instantly een voetbalvrouw of een kerstboom. Kan allebei hartstikke leuk zijn maar it’s just not my cup of tea.  Maar Ilse doet iets waar ik heel erg blij van word. Ilse draagt niet een paar oorbellen: Ilse draagt er één. Waardoor die hysterische oorbel (ze pakt dan natuurlijk wel direct uit) ineens ontzettend rock & roll wordt. En ik ‘m ook wil. Twee weken geleden bij The Voice was ik als enige (samen met Kim Keizer, styliste van Ali B.) niet gefocust op de trui met apenkoppen-die-op-iets-anders-leken, wij waren namelijk gebiologeerd door de oorbel die ze in had. Van Céline. Kim (die de volgende dag naar Parijs zou gaan) en ik besloten ter plekke dat Kim het paar oorbellen van Ilse de Lange zou scoren in Parijs en dat we dan ieder één oorbel zouden kunnen dragen. Helaas was het paar niet te vinden in Parijs maar over die oorbel droom ik nog regelmatig. En mijn nieuwe motto is niet meer ‘één is geen’ maar ‘één is alles’. Grote kans dat je me binnenkort voorbij ziet komen met oorbellen. Nou ja: met eentje dan.

Zelf de één-oorbel-trend rocken? Kies voor een hysterisch groot, uitgesproken exemplaar (die draag je echt only the lonely) of juist voor een hele fijne en subtiele variant (dan kun je best nog wat kleine, fijne knopjes of ringetjes in je andere oor hangen).

P.S. Nog meer knappe sieraden shoppen? Kijk dan even hier!

oorbellen-ilse

Shop de items hier:

Asymmetrische oorbel ASOS | Geknoopte oorbel ASOS | Single oorbel WEEKDAY | Mesh oorbellen ALDO | Blauwe oorbellen PIECES | Tassel oorbellen OSCAR DE LA RENTA