Een zomer lang gladde benen? Het kan!

Advertisement

Er zijn wel duizend redenen te benoemen waarom het (bijna dagelijks) scheren van je ongewenste haardosje niet ideaal is. Verstopte haren die grote rode lelijke bulten worden, een geïrriteerde droge huid als je scheergel op is of een bot oud scheermesje wat het net niet meer goed genoeg doet. Of het moment dat je je wil installeren op het strand en blijkt dat je een gedeelte van je bikinilijn of onderbeen bent vergeten. Het blijft op zijn zachtst gezegd vervelend.

We all have been there. Toen wij hoorde over de wonderen die Philips verricht met hun nieuwe paradepaardje: de Philips Lumea Prestige was er reden genoeg om dit tot op de laatste haarzak uit te zoeken. Want de Philips Lumea Prestige houdt ons een behoorlijk lekker worstje voor.

Luister en huiver:

  • Tot 92% haarvermindering na slechts 3 behandelingen (!!)
  • Tot wel 2 maanden gladde en zachte huid (oh hey, summer body)
  • Je kan je volledige lijf veilig behandelen met IPL-technologie door de verschillende opzetstukken. Dus ook je gezicht en armen!
  • Een behandeltijd voor je bikinilijn, oksels, benen en gezicht van nog geen 15 minuten.

Hoe werkt het?

Voordat je kan beginnen met flitsen, moet je je huid- en haarkleur checken. De Philips Lumea Prestige (ook wel de IPL-gun genoemd onder de pro’s) checkt je skintone en je haarkleur – middels de SmartSkin sensor- en past zich hier volledig op aan. Zo adviseert het apparaat precies op welke setting je moet flitsen.

  

De bijhorende Lumea App helpt je hier goed mee op weg! Handig om te installeren omdat deze ook je volgende behandeling inplant.

Zorg vooraf dat je je goed geschoren / gewaxt / geëpileerd hebt en een vetvrije huid hebt, daarna kan het IPL’en beginnen. Check een van de video’s op het Philips YouTube kanaal voor de juiste aanwijzingen maar eenmaal begonnen is het allemaal super easy. Het doet absoluut geen pijn (voelt alleen soms een klein beetje warm aan).

 

Het schijnt dat je na een paar keer al verschil ziet. Wij zijn ontzettend benieuwd en houden je natuurlijk op de hoogte of probeer hem zelf. Hier shop je hem!

Wat niet mag ontbreken in je kast deze zomer
De accessoires trends voor deze zomer

En als je dan helemaal smooth bent
> 9 badpakkentrends die je overal gaat zien deze zomer