Embroidered jacket

Print op print zijn te gek maar de meeste vrouwen vinden dat lastig om te combineren. Daarom is één print item in combinatie met neutrale tinten een veilige optie waar je eigenlijk nooit een fashion flater mee kunt slaan.

Je kunt het geheel natuurlijk wel wat spannender maken door te werken met verschillende materialen of stoffen. Een rokje met print in een rode tint doet het fantastisch met neutrale kleuren maar omdat ze over de witte top een embroidered jacket draagt maakt dit de look interessanter dan wanneer je voor een simpel wit jasje kiest.

dot_skirt

 

Why the Embroidered jacket works

Wat is nu het geheim van deze look waarin een Embroidered jacket wordt gecombineerd met een klassiek rokje en high heeled sandals.

Why it works: Als je niet zo’n durfal bent met prints is deze classy look een goede eerste stap. Een opvallend statement rokje als dit koraalrode exemplaar krijgt alle aandacht door de combinatie met items in neutrale tinten. 

Shop de items hier:

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. H&M

2. Twin-set

3. AJ morgan

4. Nelly

5. Vero Moda

[/red_box]

source: Collegevintage