Fashion Styling: Mannen, deze is voor jullie

Over fashion styling voor vrouwen valt natuurlijk enorm veel te vertellen en dat doen we op MonStyle dan ook graag en vaak en veel. Misschien wel een tikje te veel naar jullie mening, heren. Fair enough: wij mogen jullie belles, ega’s of minnaressen regelmatig een paar uurtjes online ‘lenen’. Daar willen we best iets voor terug doen. En daarom wil ik jullie dolgraag vandaag iets uitleggen over jullie billen (heb ik je aandacht?). In jullie jeans. Een combinatie die, op papier, hemels lijkt maar in de praktijk jammer genoeg nog weleens verkeerd uitpakt. Geeft niets: alles valt te leren.

Er zijn in deze les fashion styling een paar hele simpele regels (we zullen het niet moeilijker maken dan het is). Of eigenlijk wil ik het liever grenzen noemen. Wij dames trekken graag de grens bij herenjeans die zo strak om de bil getrokken zijn als die van George Michael (no offense, George) in de videoclip van Faith. Alsof ie zichzelf er met een schoenlepel ingeperst heeft. De lieverd was destijds vast van mening dat ‘ie ontzettend lekker sexy bezig was maar een bil in zo’n strakke jeans wordt door dames niet gewaardeerd (waarschijnlijk wist George ‘het’ toen heus zelf al en was dit zijn schreeuw om iemand in godsnaam die kastdeur voor hem open te laten doen). Dat betekent niet dat we een fijn geprononceerde bil niet kunnen waarderen maar daarover later meer. De andere grens trekken we graag bij broeken die zo losjes zitten dat jullie een heel moeilijk loopje moeten aanmeten om ‘m niet van jullie goddelijke gat te laten glijden. Gangster, zeg je? Misschien niet helemaal waar. Deze ‘look’ vindt zijn oorsprong dan wel in het gevangeniswezen, maar was vooral bedoeld om andere gevangenen het signaal ‘ik wil wel van bil’ te geven zonder dat het de bewakers opviel (dat zou de feestvreugde tenslotte maar bederven).

Hoe zien we het dan wel graag? Onthoud bovenal: we houden van billen. Van jullie billen. En ja, we checken ze ook regelmatig uit maar doen dat gewoon heel subtiel. We willen ze dan ook best graag zien in een jeans, maar overdrijf het niet. Tussen veel te strak en veel te los zit de gulden middenweg. Misschien moeten we dit lesje fashion styling omdraaien: jullie willen ook niet dat wij alles in een keer weggeven maar kunnen een suggestief stukje huid wel waarderen, toch? Wij denken er exact hetzelfde over. Als je daar de volgende keer dat je in een jeans glijdt over na wil denken, zijn we je voor eeuwig dankbaar.