Fashionista als vriendin? Dit zijn de voordelen!

Lastig, zo’n fashionista als vriendin? Dit zijn de voordelen!

* Grote kans dat je vriendin ook af en toe stiekem een oog op jouw garderobe en outfits werpt. Kleine kans dus dat je uitgelachen vreemd aangekeken wordt op kantoor omdat je een gekke combinatie gemaakt hebt.

* Je vriendin heeft waarschijnlijk een bizar grote kledingkast. Dat betekent dat je haar niet in één outfit uit kunt tekenen maar dat ze je iedere dag verrast met nieuwe looks: ze wordt nooit saai om naar te kijken!

* Aan praktisch doet ze hoogstwaarschijnlijk niet of zelden. Dus. draagt. ze. hakken.

* Ze stimuleert eigenhandig en met regelmaat de economie. Dat is niet alleen een voordeel maar ook af en toe een compliment waard.

* Bedrijfsfeestje? Chances are dat iedereen naar jouw vriendin staart. En misschien komt dat ook omdat de stoffige boekhouder op je kantoor niets begrijpt van haar outfit maar ze zorgt er in ieder geval voor dat ze niet onopgemerkt blijft. En daarmee jij ook niet.

Dus mocht je weer tassen met aankopen onder jullie bed vinden: have mercy. Geef gewoon een keer een complimentje: ‘leuk lieverd, dat je zo je best voor me doet’.*

*noot voor alle vrouwen die dit lezen: dit is niet het moment om uit te leggen dat vrouwen zich eigenlijk voor andere vrouwen kleden. Accepteer het compliment. En nieuwe spullen horen in je kast; niet onder je bed.