Fashiontape: ondergewaardeerd, maar heel handig!

Fashion tape wordt in de modewereld veel gebruikt. Je zou denken dat je fashion tape in het dagelijks leven niet nodig hebt, maar het tegendeel is bewezen! Fashion tape is namelijk heel multifunctioneel. Wij geven je 5 redenen om een rolletje aan te schaffen, for when in need.

1. Ben je een jewelry-lover
Dan zal het voor jou zeker een herkenbaar issue zijn dat je blikvanger ketting telkens verschuift. Annoying.. Door een klein beetje fashion tape op je ketting en huid te plakken, zal je ketting op één plek blijven zitten. You can dance the night away now.

2. BH-bandjes
Je kent het wel: je bent druk bezig met je werk en je voelt dat je bh-bandjes afzakken. Je hijst ze de hele tijd omhoog, maar op een gegeven moment ben je er helemaal klaar mee. Je laat ze, hoe vervelend het ook is, gewoon hangen. Als je een beetje fashion tape op je BH-bandje plakt en het vastzet op je huid, is het probleem zo verholpen!

3. Low-cut blouse
Heb je een chic feestje en draag je een low-cut blouse? Dan zal er continu door je hoofd gaan: is all still in place? Zijn de zusters niet verplaatst? Je zult waarschijnlijk ook vaak je blouse goed proberen te trekken. Het verpest stiekem een beetje je avond. Door fashion tape aan te brengen op de blouse randen, hoef jij je de rest van de avond geen zorgen te maken.

4. Afzakkende sokken
Het meest irritante wat je kan overkomen en het gebeurt ook altijd wanneer het niet uitkomt: een afzakkende sok. Om dit te voorkomen kun je tape op je sok plakken of aan de binnenkant van je laars.

5. Geen problemen meer met je riem
Haalt het einde van jouw riem de lus net niet, waardoor je riem dus altijd een beetje uitsteekt? Doe wat tape op het einde van de riem en plak ‘m vast. Tadaaa!

READ NEXT:
Blikvanger om je heupen: deze riemen wil je hebben
Hoe kies je de juiste lingerie voor jouw bodytype?
Deze tiny jewelry maakt jouw outfit af

PHOTOCREDITS : CULTOFTOMORROW