Feestdagen outfits die ook nog eens comfortabel zijn

We vinden het heerlijk om ons mooi aan te kleden tijdens de feestdagen. We nemen er lekker de tijd voor en doffen ons helemaal op. Wat minder fijn is, is dat de onze outfits niet altijd even comfortabel zitten tijdens de leukste dagen van december. Het liefst zouden we met Kerst gewoon beiden dagen in een fijne foute kersttrui rondlopen (hier shop je de leukste) en met oud en nieuw in een pyjama pak. Want die zijn in toch? Yes they are! Die foute kersttrui is misschien grappig maar niet mega stijlvol, een pyjama pak kan daarentegen wel goed! Wij hebben de meest knappe en comfortabele feestdagen outfits voor je uitgekozen.

1. Het pyjamapak

Deze hoort zeker in het rijtje thuis. Je kan een pyjama super stijlvol dragen. Maak het af met mooie sieraden en pak uit met je make-up en je haar. Dan zal je er zeker weten feestelijk uitzien. Comfortabeler dan dit kan gewoon niet.

2. Een trui met een pantalon

Een trui en een pantalon saai? Als je er bepaalde items aan toevoegt helemaal niet! Door een bralette onder je trui te dragen, ziet je outfit er meteen party proof uit. Een crossbody bag mag je ook als eye-catcher dragen en high heels of opvallende boots maken je look af. Heb je deze crossbody bags onder de 60 euro al gezien?

3. Een women suit

De broek van een pak zit vaak ook een stuk comfortabeler dan een strakke spijkerbroek. Én je bent in één keer klaar met je outfit. Je hoeft alleen nog maar een party top uit te kiezen voor onder je blazer (of je draagt er niets onder of enkel een bralette) en je maakt het af met een opvallend paar schoenen voor een feestelijke look. Heb je de knappe party tops bij ASOS al gezien?

4. Een jumpsuit

Jumpsuits zitten ook niet strak en het materiaal zit vaak heerlijk comfortabel. Hiermee ben je ook in één keer klaar als je je outfit gaat samenstellen! Nog sneller zelfs, want hier hoef je sowieso geen top meer onder te dragen. Easy!

 

Meer inspiratie opdoen voor je feestdagen outfits?
Dit zijn de leukste kerstjurkjes onder de 50 euro
Deze party shoes maken jouw kerstoutfit af
Zo hoef je met de Kerst geen hakken aan

PHOTO CREDITS: MILKYWAYSBLUEEYES