Felt komt met een nieuwe collectie sieraden!

De meeste sieraden die wij dragen zijn gemaakt van metalen. Vaak zijn het minimalistische oorbellen met de kleuren: goud, zilver en rosé goud. Tegenwoordig wordt er ook veel geëxperimenteerd met andere opties. Zo heeft het Amsterdamse sieradenmerk Felt een nieuwe collectie uitgebracht met unieke sieraden van verschillende materialen.

Het idee is ontstaan door veel te experimenteren met vormen, kleuren en materialen. Het doel van Felt SS22 collectie is om de dragers van hun sieraden uit te dagen om de grenzen van de realiteit op te zoeken. Een outfit kun je net iets leuker maken door er bijvoorbeeld felgekleurde oorbellen bij te combineren of draag bij een effe jurk een opvallende ketting. Haal het creatieve in jezelf naar boven. Anders kan ook heel leuk zijn!

De hele collectie bestaat uit allerlei keuzes. De collectie gaat van rustige en natuurlijk, organische kleuren oorhangers tot aan parels, met steentjes en opvallende kleuren. De funky vormen en hallucinerende kleuren zijn handgeschilderd. Dit alles maakt elk sieraad heel uniek. Combineren van de sieraden is ook mogelijk. Je kunt kiezen voor een ‘single’ item of voor een ‘pair’.

Doordat de hangers aan een losse sluiting zijn verbonden, kun je de verschillende hangers ook makkelijk wisselen met elkaar. Een geheel nieuw paar kopen, enkel aan je hanger heb je genoeg.  Ook nog eens leuk voor de portemonnee dus. Naast oorbellen verkopen ze ook kettingen, sleutelhangers en giftcards. Leuk voor jezelf, maar ook leuk als cadeau!

De thema’s van de nieuwe collectie zijn: Psychedelic, Mars on Earth and Rubbersized. Felt wil met elk thema van de collectie iets meegeven aan hun drager. Benieuwd naar de boodschap achter de oorbellen? Neem dan vooral een kijkje op hun site.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Felt Jewelry (@feltatelier)