Festival outfit voor aankomend seizoen

Eindelijk mogen we weer! Het festival seizoen is in aantocht. Het is al even geleden dat we met een grote groep mensen samen naar de tofste plekken mochten gaan. Nu is het dan zover, maar weet jij al wat je aantrekt op jouw favoriete festival? Hieronder lees je over het leukste festival outfit voor aankomend seizoen.

Het liefst wil je dat de zon schijnt, maar het kan zo zijn dat het slecht weer is. Een optie om toch fashionable de deur uit te gaan is een flared broek met wellicht een toffe print. Hierop kan je een shirt of, als het echt koud is, een neutrale trui dragen. Dit kan je natuurlijk ook omdraaien. Het is in ieder geval handig om laagjes te dragen. Mocht er op het festival een tent staan, dan is het daar warmer dan buiten. Een spijkerjasje of leren jas kleed jouw festival outfit stoer af en is voor in de tent makkelijk uit te doen.

biker famous my-jewllery festival jurk

Mocht er in ons koude kikkerlandje dan toch een dag zijn dat de zon straalt, is het erg leuk om bijvoorbeeld een kleurrijk rokje te dragen. In combinatie met een te gekke top en sneakers heb je een stoere outfit met een leuke uitstraling. Wat ook erg trendy is momenteel is een lange jurk. Deze heb jij in allerlei kleuren en formaten, zo kun je er één kiezen die helemaal bij jou past.

koord briltashengselketting my-jewllery

Een simpele outfit kan je ook goed afstylen met toffe sieraden en accessoires. Ben jij al bekend met de verwisselbare tashengsel. Hiermee kan je jouw tas helemaal passend maken bij jouw outfit. Met zomerse dagen is een zonnebril ook handig en leuk om te dragen. Een kleurrijk koord kan dan de outfit helemaal afmaken én zo kan je niet je zonnebril verliezen. Sieraden zijn soms lastig te kiezen en te combineren met elkaar. Gelukkig heb je tegenwoordig ook sets. Hierbij heb je meerdere kettingen en/of armbanden bij elkaar zitten. Scheelt jou een hoop zoekwerk en het ziet er ook nog is leuk uit!

Onze favorieten

Loavies

Als iemand jouw festival outfit compleet kan maken is het Loavies. Dit jaar komen zij zelfs met een gehele nieuwe collectie voor het festival seizoen. Deze is vandaag uitgekomen. Dus heb jij nog niet de geschikte outfit? Neem dan een kijkje op de website.

My-Jewellery

Bij een festival outfit horen ook bijpassende sieraden. Buiten kleding om biedt My-jewellery natuurlijk de tofste items om jouw outfit mee af te stijlen. Gave kettingen, zonnebrillen, tashengsels, zonnebril koorden. Je kunt het zo gek niet bedenken of zij hebben het. Zeker één van onze favo’s

Boohoo

Last but not least, Boohoo. Hier kan je wel heel voordelig een festival outfit scoren. Ze hebben namelijk nu de festival collectie in de sale. Wacht niet te lang en begin snel met shoppen!