Festival Outfit

Met een beetje hulp van MonStyle kun jij deze looks gemakkelijk zelf kopiëren! Vandaag draait alles om een festival outfit! Het festival seizoen is up and running! En met deze “laatste” zonnige dag van deze week wilden we graag even extra in zomerse sferen blijven. Deze gemakkelijke look is ideaal voor zomers weer en show off je blote benen nu het nog kan, dit weekend kun je namelijk je papaplu weer te voorschijn halen.

Met dit shortje in een aztec achtige print maak je je outfit al snel een stuk zomerser en festival minded, met een luchtig en classy bloesje, de zwarte fedora hat en zwarte laarsjes zorg je dat het wel fashion forward blijft. Zowel op off-duty zomerdagen als voor het eerste festival dat in je agenda staat: met deze outfit kun je prima voor de dag komen.

Festival Outfit

Why it works:

Als je een short kiest van een dikkere stof en met een goede print dan voorkom je dat het er in een daily look teveel uitziet alsof je van het strand af komt. De afstyling van deze look draagt daar ook zeker aan bij: alles in heel stylish gehouden.

Shop de festival outfit items hier

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. Mango

2. H&M

3. Topshop

4. Topshop

5. Asos

[/red_box]