Geen gellamp in huis? Zo creëer je hetzelfde effect!

Je hebt niet altijd de tijd en het geld om je nagels bij een nagelsalon te laten doen, dus een goed alternatief is gellac voor thuis. Want als je een beetje een vast hand hebt, kan je zelf ook zeker mooi kleurtje aanbrengen.Wij hebben een aantal van de beste nagellakjes en topcoats voor je op een rijtje gezet, waarbij je geen UV-lamp nodig hebt en toch hetzelfde effect krijgt.

1. OPI Infinite Shine: ProStay Gloss Polish

Deze topcoat wordt als een van de allerbeste gezien. Wanneer je een laagje over je nagellak aanbrengt weet je zeker dat je nagels in ieder geval een week lang mooi blijven. En het voordeel is dat het er met nagellak remover weer super makkelijk af gaat.

[show_shopthepost_widget id=”3457274″]

2. Chanel Le Gel Coat: Longwear Top Coat

Deze gel top coat houdt je nagels erg mooi en zorgt ervoor dat er geen stukjes lak af gaan. Ook maakt de top coat je nagels sterker en zorgt het ervoor dat je nagels niet scheuren of afbreken.

[show_shopthepost_widget id=”3457275″]

3. Sally Hansen: Miracle Gel Top Coat

Bij deze top coat weet je zeker dat je nagels alles aan kunnen. Zelfs na een paar zware werkdagen zal je zien dat je nagels er nog steeds erg mooi uitzien. De naam van het product zegt het al ‘Miracle’ Gel Top Coat.

[show_shopthepost_widget id=”3457278″]

4. Dior Vernis: Gel Shine & Long Wear Nail Lacquer

Als eerste is deze kleur super mooi voor de tijd van het jaar. Daarnaast is de nagellak erg dekkend en blijft het minimaal een week zitten. We raden je wel aan om er een top coat overheen te dragen. Kies bijvoorbeeld voor een van de top coats die hierboven zijn genoemd.

[show_shopthepost_widget id=”3457279″]

5. Essie Gel Couture

Deze nagellak wordt supersnel hard. Wanneer je het ongeveer een kwartiertje laat drogen weet je zeker dat je nagellak niet verpest wordt als je ergens tegenaan komt. Zelfs zonder top coat blijft deze nagellak een paar dagen zitten zonder dat er stukjes af gaan.

[show_shopthepost_widget id=”3457280″]

READ NEXT
Zo blijft je nagellak veel langer mooi
Gelnagellak verwijderen: zo doe je dat gewoon thuis
De beste topcoat ever, voor kras bestendige nagels!

 

PHOTO CREDITS SHUTTERSTOCK