Gezonde wrap-recepten die zo klaar zijn

Als je een snelle lunch wilt hebben (en toch iets gezond binnen wilt krijgen) dan is een gezonde wrap ideaal. We gaan al snel voor een wrap met kip. Het is makkelijk en snel. Begrijpelijk dat je na een tijdje een wrap met kip zat bent. En iets anders erop wilt, waar je ook echt vol van zit. Wij hebben een aantal recepten voor je verzameld die snel, gezond én vullend zijn. 

Vega wrap met Hüttenkäse

Als je een dag even geen zin hebt in vlees of als je vegetarisch bent, dan is een wrap met Hüttenkäse perfect. Voeg verschillende groente toe en als dressing wat mosterd met yoghurt. Je krijgt zo een heerlijke lunch. Benieuwd naar het recept? Bekijk het hier.

 

Griekse wrap met kalkoen

Het Griekse gerecht ‘gyros’ is heerlijk. Gelukkig kan je hier ook wraps mee maken. Wat normaal gesproken met lamsvlees gemaakt wordt. Gebruik je bij deze wrap kalkoenfilet. Met wat groente en tzatziki en je hebt een heerlijke wrap.

 

Wrap met kikkererwten

De wrap met kikkererwten is snel te maken en ook nog goed gekruid. Buiten de smaak, bevat de wrap ook veel proteïnen. Lekker en ook goed voor je, dus. De wrap komt uit de Mediterraanse keuken en is ook weer vegetarisch!

 

Pittige tonijn wraps

Je denkt er waarschijnlijk niet zo snel aan, maar tonijn op je wrap is ook lekker. Even iets anders dan een wrap met kipfilet en groente. In plaats daarvan kiezen we juist tonijn met wat chilisaus en groente erover. Bekijk het recept hier.

 

Vega wrap met tofu

Ook is een vega wrap met wat tofu een goed alternatief voor vlees. Meng hierbij wat kikkererwten en groente en je hebt een goed vullende wrap.