Gigi Hadid make-up tutorial

Het is weer zaterdag en de kans is groot dat jij vanavond met vriendinnen iets gaat drinken in de stad. Wij geven je vandaag een make-up tutorial van Gigi Hadid, to give it a shot! Gigi heeft een natural look, maar er komt nog wel wat aan te pas om deze look zo te krijgen.

1. Primer
Allereerst begin je met een primer, dit is de basis van je lookSmeer deze primer uit over je gezicht. Smeer daarna een klein beetje highlighter boven en onder je wenkbrauwen en ook nog een beetje op je neus. Je hoeft dit niet te doen, maar het geeft wel een mooi effect als je je foundation aanbrengt. Kies voor een lichte foundation en meng deze met 2 druppeltjes gezichtsolie. Blend dit over je gezicht met een beauty blender (ei-vormige spons).

2. Concealer
Hierna gebruik je een klein druppeltje concealer en deze smeer je in een rechte lijn over je gezicht. Dus van je voorhoofd, over je neus en vervolgens eindig je op je kin. Gebruik nog een druppeltje concealer en smeer deze onder je ogen. Vervolgens blend je dit weer.

3. Jukbeenderen en brows
Nu gaan we over op de jukbeenderen. Gebruik een lichte poeder, een lichte ondergrond is goed.

Straks gaan we verder met je jukbeenderen, maar we gaan eerst nog naar de wenkbrauwen. De wenkbrauwen van Gigi zijn niet opvallend. Gebruik voor je wenkbrauwen dezelfde kleur als je eigen wenkbrauwen. Vul je wenkbrauwen op met een kwastje. Breng een dun laagje concealer aan met een kwastje onder je wenkbrauwen. Als finishing touch gebruik je een doorzichtige wenkbrauwgel. Zo blijven je eyebrows on fleek!

We zijn weer terug bij de jukbeenderen. Wrijf nog een klein beetje poeder, dezelfde als in de vorige stap, over je jukbeenderen en wangen. Wrijf dit ook nog over je je kaaklijn en een beetje in je hals. Kies vervolgens voor een lichtroze/oranje blush en wrijf deze uit over je jukbeenderen. Om het af te maken, gebruik je een goudgetinte highlighter. Deze wrijf je net iets boven je blush en boven en onder je wenkbrauwen.

4. Ogen
Bij een van de laatste stappen maak je je ogen op. Ga voor bruine en lichtroze tinten als basis en maak het af met een lichtroze oogschaduw. Deze smeer je net boven je wimpers voor een mooi effect. Je hoeft het niet heel dun aan te brengen, het mag lekker opvallen. Krul daarna je wimpers en gebruik maximaal 2 lagen mascara. Als allerlaatste gebruik je een wit of lichtroze oogpotlood voor in je waterlijn.

5. Lippen
Kies voor een roze of peachy lipliner én lippenstift. Allereerst gebruik je de lipliner en vervolgens breng je de lippenstift aan.

Babe, you’re ready to go!