GIVEAWAY #1 – tas van Smaak Amsterdam

UPDATE: De winnares heeft inmiddels een persoonlijk bericht ontvangen! Probeer vooral nog mee te doen met onze andere witacties > GIVEAWAY #9 – Handbagage koffer van SUITSUIT

 

Ho, ho, ho! Good morning! Het is vandaag de allereerste dag van de MonStyle’s Mega Madness Month en het item van vandaag wil je zeker niet missen. Wij geven namelijk een bucket bag van Smaak Amsterdam weg! Hoe leuk is dat?!

SAM bucket bag
Deze zwarte bucket bag t.w.v. €159,- is supercool en past bij iedere gelegenheid. Maak je outfit compleet en draag ‘m naar een feestje, festival of gewoon voor dagelijks gebruik. Deze zwarte tas is gemaakt van zacht en soepel rundleer met een lichtgrijze suedine voering.

Smaak Amsterdam
Smaak Amsterdam is een vrouwelijk en stoer Amsterdams label met hebberigmakende tassen. Alle producten zijn gemaakt van duurzaam leer. Daarnaast maakt Smaak altijd gebruik van hoogwaardig hardware.

Smaak Amsterdam is, naast een uitgebreide webshop, verkrijgbaar in vijf fysieke winkels in Amsterdam (twee), Rotterdam, Den haag en laatst is er een geopend in Den Bosch.

Meedoen?
Ben je nu ook helemaal in love en wil je deze bucket bag winnen? Doe dan snel het volgende:

  • Volg Manon op Instagram @manon.meijers
  • Geef hieronder in de comments aan waarom jij wilt winnen!

Over een week wordt de winnares bekend gemaakt door middel van een persoonlijk bericht via Facebook. Good luck!

P.S.: benieuwd naar de prijs van morgen? Kijk dan op @monstylebymanonmeijersstyling!

READ NEXT
> Zo houd je je tas opgeruimd en heb je al je essentials bij je!
> Dit is de manier waarop je je tas draagt deze winter!
> Dit is ’s werelds duurste tas ooit