GIVEAWAY #20 – Gift bag van À la en Wauw & Lulu

UPDATE: De winnares heeft inmiddels een persoonlijk bericht ontvangen! Probeer vooral nog mee te doen met onze andere win-acties > GIVEAWAY #31 – Overknee laarzen van Omoda

Ho, ho, ho! Good morning! Het is vandaag dag 20 van de MonStyle’s Mega Madness Month en het item van vandaag wil je zeker niet missen. Wij geven namelijk een gift bag van Wauw & Lulu en À la weg! Hoe leuk is dat?!

Gift bag
De gift bag die we vandaag mogen weggeven bestaat uit diverse accessoires van À la en een klein rond portemonneetjes van Wauw & Lulu. Dit kleine ronde portemonneetje van Wauw & Lulu is zo cute!! Hij is gemaakt van echt leer en kan echt overal mee naartoe. Superhandig voor festivals of andere feestjes! En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je ook nog knappe accessoires van À la. We mogen namelijk een set broches weggeven, samen met een armband, een notitieboekje én een flessenkurk.

À la
Dit schattige merk is opgezet door twee meiden die dol zijn op reizen en hun herinneringen willen herleven. En dat doen ze door de allerleukste producten te maken. Van broches tot armbanden en van notitieboekjes tot fotolijsten. We zijn he-le-maal verliefd op dit merk. Het merk is tegelijk de ideale plek om leuke en originele cadeau’s te scoren!

Wauw & Lulu
Wauw & Lulu ken je misschien al van de tassen. Onder andere Linda Tol en Chloe Chante zijn fan en posten hun Instagram vol met Wauw & Lulu. De producten van Wauw & Lulu zijn niet gemaakt voor een seizoen, maar voor altijd. Alle hebberigmakende producten zijn gemaakt van echt leer in superfijne basic kleurtjes. Het minimalistische design zorgt ervoor dat je de tassen en portemonnees jaren kan gebruiken!

Meedoen?
Ben je nu ook helemaal in love en wil je deze gift bag winnen? Doe dan snel het volgende:

  • Volg Manon op Instagram @manon.meijers
  • Geef hieronder in de comments aan waarom jij wilt winnen!

Over een week wordt de winnares bekend gemaakt door middel van een persoonlijk bericht via Facebook. Good luck!

P.S.: benieuwd naar de prijs van morgen? Kijk dan op @monstylebymanonmeijersstyling!

READ NEXT
> Zo houd je je tas opgeruimd en heb je al je essentials bij je!
> Dit is de manier waarop je je tas draagt deze winter!
> Dit is ’s werelds duurste tas ooit