GIVEAWAY #8 – Sweater van No Label

UPDATE: De winnares heeft inmiddels een persoonlijk bericht ontvangen! Probeer vooral nog mee te doen met onze andere win-acties > GIVEAWAY #19 – Beautypakket van Benefit Cosmetics

Ho, ho, ho! Good morning! Het is vandaag dag 8 van de MonStyle’s Mega Madness Month en het item van vandaag wil je zeker niet missen. Wij geven namelijk een sweater van No Label weg! Hoe leuk is dat?!

Sweater
De grey sweater is echt onmisbaar in je kast. Je kunt hem supermakkelijk combineren met allerlei items. Waarschijnlijk pak je de sweaters van je vriend het liefst, maar dat hoeft nu dus niet meer! Jij kunt namelijk deze comfy sweater ter waarde van €49,95 winnen bij ons!

No Label
No Label is een te gekke nieuwe store voor mannen. Ze hebben de perfecte basics voor mooie looks. No Label is een heel mooie winkel in Amsterdam. Maar ook in Den Bosch en Alkmaar zitten No Label stores. Echt de moeite waard om een kijkje te nemen met je lover! Je vindt hier de allermooiste knitwear maar ook jassen, pakken, shirts, schoenen en accessoires!

Meedoen?
Ben je nu ook helemaal in love en wil je deze sweater winnen? Doe dan snel het volgende:

  • Volg Manon op Instagram @manon.meijers
  • Geef hieronder in de comments je maat aan en waarom jij wilt winnen!

Over een week wordt de winnares bekend gemaakt door middel van een persoonlijk bericht via Facebook. Good luck!

P.S.: benieuwd naar de prijs van morgen? Kijk dan op @monstylebymanonmeijersstyling!

READ NEXT
> Styled by Manon – Statement sweater!
> Styled by Manon – Zo combineer je jouw favoriete warme trui
> Zo kom je erachter of die trui het geld waard is!