Grey Maxi Skirt

MonStyle helpt je het geheim van de meest inspirerende looks te ontrafelen, want de simpele som der delen is nog geen garantie tot succes. Met een beetje hulp van MonStyle kun jij deze looks gemakkelijk zelf kopiëren en toepassen binnen je eigen stijl.

Het begrip ‘grijze muis’ is absoluut taboe bij deze look! Een totaal grijze look is eigenlijk hartstikke sophisticated, sexy en stijlvol. En zeker in de zomer erg geschikt, het oogt namelijk net minder zwaar dan zwart en nu je huid iets gebruinder is hoef je niet bang te zijn dat het grijs je flets laat lijken. Hoe maak je de stap dan van grijze muis naar oeh-la-la? Het zit ‘m in de details. De split van de maxi skirt voegt absoluut sexyness toe aan de outfit, zonder daarom te schreeuwen. Ook geven de gouden sandaaltjes een sparkle aan de casual outfit.

Nog een kleine tip voor iedereen die geïnspireerd is door deze look en ook zo’n maxi skirt aan wil schaffen: let op het materiaal! Een te dun exemplaar met lullig klein elastieken randje doet voor niemand iets goeds (lees: schijnt door en showt al je eventuele oneffenheden). Kies liever voor een maxi skirt van een iets dikker (en daardoor ook duurzamer) materiaal met een mooie platte waistband

maxi skirt

Why it Works:

Zo subtiel, maar zo sexy! Het jersey van de maxi skirt en het wol van het vestje ogen misschien op het eerste oog wat suffig maar dan.. die split! Die sandaaltjes!

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. Topshop

2. Mango

3. H&M

4. Asos

5. The Row

[/red_box]