Hairlust zorgt voor gezond haar van binnen uit

Heb jij wel eens haarproblemen? Last van gespleten punten, droogheid of juist vettig haar? Begin dan met het creëren van gezond haar van binnen uit. Met de juiste producten heb je binnen no-time weer die mooie volle, maar bovenal gezonde bos haar die je altijd hebt gehad.

Taboe rondom haaruitval

HairLust is een Deens haarverzorgingsmerk dat zich al 5 jaar richt op het verbeteren en behouden van de natuurlijke schoonheid van het haar. Sofie Tidemand en Rasmus Serup, mede-oprichters van HairLust, hebben zelf ervaren welke impact slechter wordend haar kan hebben op je zelfvertrouwen. Sofie had sinds haar tienerjaren last van typisch dun, breekbaar en pluizig haar. Al helemaal nadat ze extensions had laten zetten… En ook vrienden van Rasmus begonnen steeds meer een pet of muts te dragen. Een populaire manier om de typische inhammen te verbergen.

Beiden konden zich dus goed inleven in het probleem en taboe rondom haaruitval. Maar in plaats van accepteren dat onzekerheid er nou eenmaal bij hoort, besloten ze actie te ondernemen. Haaruitval moet niet langer een vervelend taboe zijn, maar iets waar je het gewoon met vrienden over kunt hebben, en bovendien daadwerkelijk actie tegen kan ondernemen. Voorkomen is altijd beter dan genezen!

Het begint van binnenuit!

De producten van Hairlust bevatten enkel natuurlijke en biologische ingrediënten en kunnen worden gecertificeerd als veganistisch. Ook benaderen ze het haar op een holistische manier. Zo vind je op thehairlust.nl haarvitamines, haarverzorging en accessoires. Een combinatie van deze producten zorgt voor de beste voorwaarden voor gezonder haar.

Ga jij voor gezond haar van binnen uit?! Neem dan een kijkje in de shop.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Hairlust (@hairlust)