Hangar in Amsterdam

Dé nieuwe hotspot van Amsterdam: Hangar. Een fantastisch tentje gelegen in Amsterdam-Noord waar je heerlijk kunt eten aan het water!

De sfeer
Hangar is gevestigd in een oude loods en staat bekend om zijn stoere, industriële uitstraling, wat perfect past in de omgeving van Amsterdam-Noord. Het uitzicht op ’t IJ gemixt met een cosy interieur setting zorgt dit voor een gezellige sfeer waar wij maar al te graag in rond blijven hangen! Oude golfplaten in verschillende kleuren bevestigd tegen muren en plafonds geven de loods karakter.

Eten & drinken
Bij een hotspot hoort natuurlijk goed eten en drinken. Nou, en dat hebben ze hoor! Naast borrels en diverse lunches kun je heerlijk à la carte eten en genieten van de meest uiteenlopende gerechten. Hangar heeft een uitgebreide kaart met diverse vlees- en visgerechten, salades maar ook specialiteiten als verse kreeft. Dat wordt vechten om het laatste hapje ladies…

Dus: wil je iets leuks doen tijdens je vrije dagen of op een zwoele zomeravond? Ga zeker even langs bij Hangar en ontdek deze hotspot in Amsterdam!

READ NEXT:
48 uur in Berlijn: dit zijn de hotspots
7x de leukste hotspots om te lunchen
What to do tijdens 48 uur in Antwerpen