Happy New Year! – by Bo Mulder

In een flits is dit jaar voorbij geraast. Voor m’n gevoel stapte ik vorige week nog met een bibberende onderlip en 25 koffers voor het eerst uit een yellow cab. Maar, niets is minder waar. De afgelopen 365 dagen lijken wel te kort voor alles wat er is gebeurd. Van glibberen over de bevroren straatjes van West Village, tot wegsmelten over 5th Ave in de zomer, tot rooftop feesten, springen in zwembaden, hardlopen-of-nee-toch-wandelen in Central Park, ontelbaar aantal take-away koffies, heimwee hebben, nooit meer naar Holland willen en kerst vieren met Leonardo Di Caprio (okay okay, tikkie overdreven. Maar het is waar! Zie m’n blog).

bo mulder

Op de eerst dag van zo’n lekker nieuw vers jaar, en eigenlijk tijdens de hele feestdagen periode al, betrap ik mezelf altijd op dromerig weg dobberen in gedachten. Even, in dit geval, 2014 de revue laten passeren. Ik bedenk me hoe rot het soms was (denk: heimwee, vrienden missen, wat-doe-ik-hier-aanvallen), maar vooral wat een bizar leuk jaar dit is geweest. Als puber, jaartje of 17, bedacht ik me vaak: waar zou ik zijn over 10 jaar? Wat heb ik dan allemaal meegemaakt? Met wie? Wat was er leuk, wat was er niet leuk? Hoe zou het zijn? En echt nooit, nooit, had ik me kunnen bedenken – daar op het Rotterdamse schoolplein met 2 blikken Redbull in m’n hand, naast m’n blauwe scooter en overmaat aan lipgloss – dat ik in New York zou wonen en dit leven van mij zou zijn. Bizar, vind ik het soms.

Dus, heel graag hef ik een denkbeeldig glas op 2014, maar vooral op de toekomst. Het gaat nooit zoals je denkt dat het gaat. Niets is statisch. Alles beweegt. Dus, 2015; Bring-it-on!

HAPPY 2015 ALLEN!

Wil jij meer Bo Mulder? Volg haar op haar website of Instagram!