Het item dat je uit de kast van je vriend kan stelen

Hoewel onze kledingkast overvol is, hebben we soms gewoon echt NIETS om aan te trekken. Vroeger kon je nog weleens in de kast van je broers of zussen duiken, of van je moeder. Tegenwoordig plunderen we de kast van onze vriend. Hier hangt namelijk genoeg moois tussen.

Suit up

Een mooie pullover met V-hals staat jou namelijk net zo mooi. Draag er een blouse onder, drapeer hem over één schouder als het een grote maat is of draag hem normaal en rol de mouwen nonchalant op. Done! Een knappe casual outfit.

Er is alleen één ding, dan moet je lover natuurlijk wel zo’n pullover met V-hals in de kast hebben liggen. Mocht dit nog niet zo zijn, dan weten wij precies waar je zo’n trui scoort.

Bij Pakkenfabriek nemen ze het pak namelijk niet te serieus. Je vindt hier pakken met een creatieve twist en veel flair, ze zijn zeker niet saai. Pakkenfabriek werkt samen met bekende en nieuwe labels, maar met de pakken van hun eigen merk maakt je vriend al helemaal een statement. Bij zo’n pantalon hoort natuurlijk ook een knappe kwalitatief goede pullover. En ook deze hebben ze genoeg!

Investeren in je kledingkast is één van de beste investeringen die je kan doen. Een goede outfit maakt de man! Leuk om te weten: het merk houdt ook regelmatig sample sales, dan kan je de pakken en truien voor een nog leukere prijs scoren. Extra fijn!

Winnen?

Om het NOG leuker te maken, vertellen we je graag dat we de onderstaande pullover van de Pakkenfabriek (die je ook gewoon gelijk kan shoppen) mogen weggeven! Denk je dat je jouw vriend, broer of vader (en jijzelf dus) heel blij kan maken met een stijlvolle trui? Reageer dan hieronder en misschien komen jullie wensen wel uit. Good luck!

Meer lezen?
>Zo kom je van die vervelende kriebeltrui af