Het item dat mannen EN vrouwen het liefst cadeau krijgen

Iedere keer is het weer raak. Verjaardagen, jubileums en natuurlijk Kerst. Dit wordt iedere keer weer gevierd met cadeau’s. En iedere keer moet je weer iets nieuws verzinnen en dat kan best lastig zijn.

Gelukkig is er onderzoek gedaan naar wat mannen en vrouwen het liefst krijgen, en wat blijkt: vrouwen ontvangen het liefst een ring, een armband of een horloge. Dat maakt de zoektocht al een stuk makkelijker.

Fashionable but not ordinary

Voor sieraden en horloges ben je bij Ted Baker aan het goede adres. Hier vind je namelijk minimalistische sieraden en horloges met een twist. Zo heb jij de mooiste sieraden waar niet iedereen mee rondloopt.  Ted Baker staat bekend als het ”No Ordinary Designer Label” door zijn uitgesproken en unieke designs, prints en lifestyle. Zijn horloges zijn klassiek, maar hebben wel een fashionable twist en ook geen gewone details. Daardoor zien ze er juist ook modern uit. De horloges zijn allemaal van hoge kwaliteit. Als je dit horloge draagt, krijg je gegarandeerd complimentjes. Hieronder shop je de horloges!

Winnen?

Wij mogen een horloge van Ted Baker weggeven! Ja, echt! Je maakt kans op een prachtig exemplaar met een strik op de achtergrond. Het horloge is roze en rosé goud en ziet er vrouwelijk uit. Reageer hieronder om kans te maken. Good luck!

 

Deze accessoires geven je outfit ook een update:
Zo geef je iedere standaard zwarte jas een update
Deze ketting is een grote hit op Instagram
De mooiste statement oorbellen die je look een update geven

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

SaveSave

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren