Het merk OU. heeft een nieuwe collectie die je echt wil zien!

Het merk OU. heeft een nieuwe collectie uitgebracht. De collectie is echt het bekijken waard. Misschien zit er wel wat leuks voor je tussen! Deze collectie is geheel geïnspireerd op kunstenaars, hun ateliers, muzes en materialen. Voor deze collectie heeft OU. speciaal in een aantal ateliers van hun favoriete kunstenaressen gekeken. Daarnaast wordt ook OU. Art House geopend. Hier wordt een selectie werken van de kunstenaressen online aangeboden. Je vindt hier verder ook bijzondere kunst benodigdheden. 

Zomerse jurkjes

Voor zomerse feestjes maakte het merk gebruik van super sierlijke vrouwelijke fladderende jurkjes. Deze jurkjes met prints hebben ze zelf met de ontworpen. De prints bestaan uit feestelijke glanzende druppels gecombineerd met strepen in goud, brons en zilver. Dit staat symbool voor spetters van bladgoud. Dit zal ook terugkomen in de gekozen kunst stukken.

Vrouwelijke shapes

Verder koos het merk voor kleding met leuke ruffles, grote pofmouwen vintage geïnspireerde kragen en fladderende laagjes. Dit om de vrouwelijke ronde shapes te vieren.

Materialen

OU. maakte gebruik van unfinished materialen. Dat heeft soms nog rauw hoekjes en randjes. In de studio van een kunstenaar zagen ze afgescheurde canvassen en haalden daar hun inspiratie uit. Verder maakten ze ook work (h)art pakken. Deze staan laid back, zijn volledig comfy, maar toch super stijlvol!

Over OU.

Boutique Stories is het warenhuis voor meer dan 60 Worldwide spotted en curated boutique brands.
Bij OU. shop je alsof je de leukste boutique straatjes afgaat in Londen, Parijs of New York. De perfecte streetstyle lookjes die je online ziet, waarvan je denkt die wil ik! Shop je bij OU. Je kan daar terecht voor een volledige boutique ervaring. Dit is ook het platform voor iedereen die een zelf stijl heeft en net even iets leukers wil dragen dan de ‘normale’ kleren. OU. houdt voor je in de gaten wat de laatste trends zijn en gaat het internet af voor jou perfecte look!
https://www.boutiquestories.com