HOTSPOT: Bouclé in Spakenburg

Als iemand ons vertelt dat er ergens een kledingwinkel is met bijna alleen maar Scandinavische merken, dan maken we een sprongetje van geluk en gaan we zo snel mogelijk op bezoek. Meestal komen we dan ook diezelfde winkel weer uit met meerdere tassen.

Bouclé in Spakenburg

Dus; toen wij erachter kwamen dat er zich in Spakenburg zo’n parel van een winkel bevindt hebben we gelijk een dagje weg geboekt. Hier moesten we heen. We werden zeker niet teleurgesteld. In de desbetreffende winkel; Bouclé Hommes et Femmes hing zoveel moois dat we onze handen niet thuis konden houden.

The brands

Bouclé heeft een shop-in-shop van Scotch & Soda voor mannen en vrouwen. De specifieke merken voor de mannen zijn, Selected Homme, Minimum, The GoodPeople, Matinique en Elvine. Voor de vrouwen zijn er de knapste items van bijvoorbeeld Selected Femme, Gestuz, Sofie Schnoor, Vila, Aaiko en Rue de Femme. Bouclé has got it all!

But, there’s more…

Ook is er op het gebied van beauty en accessoires veel moois te vinden bij Bouclé, bijvoorbeeld zonnebrillen van het merk Mr. Boho en make-up van Smith & Kult. Niet de standaard merken en dus extra leuk. Wij zijn in ieder geval om en gaan veeeel vaker dagjes weg plannen naar Spakenburg, want deze knappe winkel willen we zeker niet missen ;).

Meer lezen?
De hotspots die Manon NOOIT overslaat in Brabant