How to: boost your confidence!

Last van een off-day of heb je gewoon tips nodig voor dat beetje extra zelfvertrouwen? Dan hebben wij vandaag een heel fijn artikel voor je. Met deze tips voel je je zelfverzekerder en straal je dat ook uit! Zo kun je met een heerlijk gevoel de deur uit gaan en heb je eindelijke genoeg guts om die knappe jongen aan te spreken of dat lastige gesprek met je baas aan te gaan. Go for it girl!

Zo voel je je zelfverzekerder en straal je dat ook uit:

1. Creëer nieuwe outfits

Kies een outfit waar je je fijn in voelt en die bij je past. Toe aan iets nieuws? Neus eens rond in je kast en probeer een paar nieuwe looks of combinaties uit. Misschien stuit je zo wel op een nieuwe fabulous outfit! Je mag best eens uit je comfort zone stappen, wedden dat een iets spannendere look jou ook goed staat? Dat wordt complimentjes vangen!

2. Zorg voor een goede adem 

Het klinkt misschien een beetje tacky, maar lekker ruiken is zó belangrijk voor je zelfvertrouwen. Geef je adem een boost met bijvoorbeeld mondwater of kauwgom van . Dit zorgt ervoor dat je 12 uur lang op je adem kunt vertrouwen en zo blijf je zeker van je adem én zeker van jezelf! Onze favoriet is de regular mondspoeling (met een blauwe dop), maar voor onderweg de boost kauwgom. Dit is dé quick confidence booster voor in je tas!

3. Besteed extra aandacht aan je make-up

Een extra likje oogschaduw of lipstick kan ontzettend veel doen voor je zelfvertrouwen. Kies eens voor een mooie kleur lipstick of pak uit met een mooie nude tint oogschaduw. Dit zijn kleine subtiele veranderingen in je dagelijkse make-up look die oh zo veel effect hebben op je zelfvertrouwen!

4. Wees positief en geef complimentjes!

Het klinkt misschien gek, zelfvertrouwen krijgen door iemand anders een (welgemeend) complimentje te geven, maar het werkt echt! Geef je beste vriendin of een vreemde(?) eens een oprecht compliment. Je kunt iemands dag hier helemaal goed mee maken en dat geeft jou toch ook weer een goed gevoel toch? Als je je positief instelt zien anderen dat ook. Een spontaan en optimistisch iemand is toch veel leuker dan zo’n zuur persoon?

READ NEXT:

>
>

Photo: Collage Vintage