How to: get the Alexa Chung look

Alexa Chung, geboren in het Britse plaatsje Hampshire is een fully paid-up member of planet fashion, een global trendsetter, a face on the scene, meest genoemde It-girl, muse van menig designer, DJ, tv presentatrice en drievoudig winnares van de British Style Award. Oh en nu vergeten we in dit rijtje helemaal te vermelden dat er net als Jane Birkin en Grace Kelly een tas naar haar vernoemd is! Sinds vorig jaar september kan ze door het uitbrengen van haar eerste boek met de titel ‘IT’ (hoe kan het ook anders) ook nog schrijver aan dat rijtje toevoegen.

Lisa Eldridge is een ware superster visagiste met vaste klanten als de Britse, Italiaanse, Chinese, en Japanse Vogue, Glamour, ELLE en Harpers Bazaar en merken zoals Lancôme, Chloé, Alberta Ferretti, Prada,Donna Karan, Moschino en Pucci. Ondanks haar indrukwekkende CV is make-up advies van Lisa toegankelijk voor iedereen. Op haar website enYoutube kanaal laat ze je stap voor stap zie hoe je bepaalde looks bij jezelf aanbrengt. Van prachtige catwalk looks tot natural looks, en van de beste budget producten tot een duidelijke uitleg hoe je nou nep wimpers opplakt; ze vertelt het allemaal.

In bovenstaande video neemt niemand minder dan Alexa zelf plaats in de visagie stoel van Lisa en laten ze stap voor stap zien hoe je de signature Alexa Chung-look bij jezelf kunt aanbrengen!

PHOTO CREDITS SHUTTERSTOCK