How to wear a light blue shirt

A blue shirt and a jeans… twee basic essentials die in principe altijd goed zijn, maar hoe maak je van deze twee nou een combinatie die ook nog eens een beetje elegant is? Kijk je even mee?

Om een vrouwelijke look te creëren is het natuurlijk een makkelijke stap om te kiezen voor een strakke blouse. Maar juist een oversized exemplaar kan ongelofelijk sexy kan zijn. Een manier om dat voor elkaar te krijgen is door met de onderkant van je outfit het contrast op te zoeken. Ga bijvoorbeeld voor een heerlijke skinny jeans. Hierbij hoef je niet per se te denken aan een donkerblauwe variant, zoals op deze foto… een grijze of zwarte staat namelijk ook geweldig. Om de outfit helemaal compleet te maken kun je een goed stel pumps (en zo loop je daarop zónder pijn te lijden) en een mooie schoudertas natuurlijk niet vergeten. Bij deze look kun je prima je haar los of juist in een mooie low bun dragen (en zo maak je de perfecte versie daarvan).

P.S. Nog op zoek naar een leuke manier om je leren shorts te combineren? Kijk dan hier!

How to wear a light blue shirt

blue shirt and jeans

Shop de items hier:

[show_shopthepost_widget id=”787926″]

Source: Mija

The navy blue suit

Na je beige knit van gisteren is het tweede paasdag tijd voor een navy-blue suit. Combineer je suit met leather Oxford-style flats van Micheal Kors

Lees meer »