How to wear an army jumpsuit

Een army jumpsuit is een onwijs goede toevoeging aan je garderobe. Hoewel het natuurlijk een échte eye-catcher is, kun je er toch ontzettend veel kanten mee op! Je kunt ’m dragen op een stoere manier, door het te combineren met comfy sneakers. Maar je kunt ook gaan voor een feminine look! Hierbij is de army jumpsuit gecombineerd met een stel hoge hakken (en zó hou je het de hele dag vol zonder pijn te lijden) voor een vrouwelijke twist. Daarnaast staat de knappe Dior So Real sunglasses hier natuurlijk perfect bij (en hier vind je de betaalbare knock-off van deze zonnebril). Ook mag een geweldige schoudertas zeker niet ontbreken! En rol je mouwen en de broekspijpen van je jumpsuit lekker op, dit geeft je look direct een nonchalante en tegelijkertijd ook een zomerse twist!

Op het gebied van army jumpsuits zijn er véél mogelijkheden. Daarom hebben we de mooiste (en meest uiteenlopende) versies van dit item op een rijtje gezet! Welke ga jij shoppen?

P.S. Zin in platte schoenen onder je legerpakje? Ga dan voor deze geweldige Soludos espadrilles, of de prachtige knock-off!

How to wear an army jumpsuit

army jumpsuit

 

Shop de items hier:

[show_shopthepost_widget id=”764796″]

Source: Fashionata