In 4 stappen ready voor rokjesdag

Goed nieuws! Dit weekend wordt het zo’n lekker weer, dat we allemaal met de benen bloot mogen. Met temperaturen boven de 20 graden mag dat wel gezegd worden, toch? Wij zijn er in ieder geval heel blij mee en zijn onze beach days al aan het plannen. Maar bij rokjes dragen hoort natuurlijk wel de nodige voorbereiding, denk hier nog even aan voordat je je in je favo exemplaar hijst.

1. Scrub, scrub, scrub

Scrub je benen even goed. Al je dode huidcellen worden zo verwijderd. Als je vervolgens in de zon loopt worden je benen veel sneller en egaler bruin.

2. Zelfbruiner

Gebruik een zelfbruiner voor je benen of ga nog even gauw onder de zonnebank. Zorg ervoor dat je niet met melkflessen aankomt zetten. Niet alleen zijn voorgebruinde benen mooier, ook verbrand je minder snel!

3. Neem een pedicure

Als je in je allerknapste summer sandals wilt stappen, is het natuurlijk wel zo fijn als je voeten er netjes uitzien. Geef jezelf daarom een pedicure, of laat het doen bij een specialist.

4. Scheren

Vergeet niet je benen te scheren! Als je een knap rokje aan wilt trekken is het natuurlijk wel zo lekker als je gladde benen hebt.