Je kunt nu alles op Instagram direct shoppen!

Picture this: je scrolt lekker door Instagram, je ziet een fantastische shopping (zoals deze look met geweldige zwarte pumps!) of outfit foto, en je wilt de items eigenlijk meteen hebben. Normaal gesproken moet je dan een serieuze zoektocht starten, vragen aan de Instagrammer in kwestie waar de items van zijn of je wordt via een ‘link in bio’ doorgestuurd naar de blog of website van deze persoon. Op zich niet zo erg (als je iets écht graag wilt dan wil je daar best iets voor doen, toch?) maar ergens vraag je je ook af of dit niet makkelijker moet kunnen. Het goede nieuws: dat kan. Je kan nu je favoriete outfits direct kan shoppen met Like to know it.

Like to know it brengt onze twee favoriete dingen in de wereld samen. Shoppen en Instagram. We willen hier alles over weten, maar eerst: hoe werkt dit? We leggen het je uit in drie stappen, want het is eigenlijk supersimpel!

1. Registreren
Ga naar liketoknow.it en maak een account aan.

2. Liken op Instagram
Like een post waar een linkje van liketoknow.it onder staat of #liketkit staat vermeld. Dit betekent namelijk dat die Instagram post shoppable is met LIKEtoKNOW.it. Neem bijvoorbeeld een kijkje op onze Instagram, (bijna) alle Styled by Manon posts zijn shoppable!

3. Shoppen!
Nadat je een post hebt geliked krijg je een mailtje met de post en alle items die er op staan. Als je op een item klikt word je doorgestuurd naar de site waar je dit item direct kunt shoppen. Zo weet je in een paar seconden waar dat leuke item vandaan komt en hoeveel hij kost.

Meer lezen over Instagram?
> 8 françaises die je niet wil missen op Instagram!
Dit is de nieuwste selfietrend op Instagram!
Onze favoriete Instagram accounts!

schermafbeelding-2016-12-05-om-10-33-55

 

 

PHOTO CREDITS torba

WHAT! Chanel emoji’s?!

Nog niet klaar met sparen voor die Chanel tas? Maakt niet uit, want jou emoji collectie krijgt nu een stuk meer stijl. Er zijn tegenwoording Chanel emoji’s!

Lees meer »