Je zomergarderobe updaten? Dat doe je met deze styling tips

Je zomergarderobe updaten, hoe doe je dat nou? In principe heb je helemaal geen nieuwe items nodig. Het enige dat je wél nodig hebt, zijn was styling tricks. Wij helpen je daarbij!

Leef je uit met prints

Er is namelijk niets dat beter bij de zomer en het zonnige weel past dan een paar toffe prints. Deze mag je dus zeker uit je kast toveren dit seizoen. Draag de prints door elkaar of kies pieces met print all-over.

Combineer slip dresses met denim

Die slip dress die je normaal gesproken alleen in de slaapkamer aanhebt? Ga ‘m nu dragen! Met een denim jasje eroverheen is die een perfect item voor overdag op warme dagen.

Show them shoulders

Gevalletje show them what you got. Laat je (zongebruinde) schouders zien alsof je leven er vanaf hangt. Draag off shoulders tops en jurkjes zodat je een stukje huid kan showen zonder dat het ordinair wordt.

Draag een zomers jurkje over een jeans

We hebben allemaal van die jurkjes die je eigenlijk alleen draagt wanneer je op vakantie bent. Best zonde want die jurkjes liggen dus het overgrote deel van de zomer te verstoffen in de kast. Van maandag tot vrijdag kun je deze jurkjes gelukkig ook gewoon dragen. Probeer ze eens op een jeans met daaronder sandaaltjes. Met de juiste combinaties kan dit heel tof staan.

Meer styling tips?
Styling tricks voor de zomer
Deze styling tip laat jouw comfortabele outfit er sexy uitzien

PHOTO CREDITS TERESAANDRESGONZALVO