Join the sports-trend in style

Om mee te doen aan een bepaalde trend hoef je je echt niet van top tot teen te hullen in items die overduidelijk iets te maken hebben met deze trend. Alles behalve dat. Zo is het ook met de sports-trend. Je kunt je natuurlijk hullen in trainingspak en dit geheel afstylen met een paar sneakers, maar dan schiet je je doel toch echt voorbij. Kies liever voor één item dat geïnspireerd is op deze trend, zoals bijvoorbeeld dit te coole mesh bomberjack, en je bent helemaal on trend.

Het leren rokje brengt balans aan in deze op de sports-trend gebaseerde look. Het maakt je outfit sexy en stoer en het zorgt ervoor dat zelfs de meest basic items, zoals het T-shirt en All Stars, nog rock ’n roll lijken.

 

sports-trend

 

Why it works

Wat is nu het geheim van deze look waarin een leren rok gecombineerd wordt met een sporty bomberjack?

Met dit mooie weer kun je je leren broek beter een dagje vrij geven, maar een leren rokje is een fantastisch alternatief! Hou de rest van je look licht en luchtig zodat het leer niet te zwaar oogt.

 

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. H&M

2. Topshop

3. Rebecca Taylor

4. Converse

5. Asos

[/red_box]

 

Credits: Sincerely, Jules