Kijk mee: Topshop at London Fashion Week

Aanstaande zondag showt Topshop de Spring/Summer 2015 Unique collectie tijdens London Fashion Week, maar niet alle items van de collectie worden op de catwalk getoond. Omdat Topshop iets vernieuwends wil doen en de trouwe fans bij de show wil betrekken worden een aantal looks alleen op Facebook getoond. Topshop-eigenaar Sir Philip Green noemt het een revolutie dat sommige looks eerst aan de fans getoond worden. Niet alleen Facebook wordt gebruikt om je mee te nemen in de Topshop-experience, ook Instagram wordt ingezet. Voor een exclusief kijkje achter de schermen volg je Topshop op Instagram, vijf dames zullen de hele dag foto’s maken en op Instagram plaatsen.

Front row vanuit je luie stoel bij de Topshop show

De catwalkshow is live te volgen via een livestream, je zit dus thuis hartstikke front row! En goed nieuws: zes items uit de show zullen meteen via de Topshop webshop te bestellen zijn! Je hoeft niet bang te zijn dat je er dan alsnog maanden op moet wachten, deze bestellingen worden namelijk direct verwerkt en heb je dus binnen een paar dagen in huis. Dus ook al is het mooi weer, wij zitten er klaar voor: zondag 14 september om 16.00 uur!

 

P.S. Altijd al willen weten hoe je een succesvolle stylist kunt worden? Manon vertelt je alle ins & outs, do’s & don’ts tijdens haar masterclass!