Kleding dilemma’s die we allemaal herkennen

Soms zijn we echte twijfelkonten. We weten niet wat we willen en blijven maar malen en malen. Kiezen we dit, of kiezen we dat. Dit kan soms heel erg irritant zijn voor de metgezellen met wie je aan het shoppen bent. Herken jij de onderstaande dilemma’s ook?

  • Ja, je hebt gisteravond nog even het weer gecheckt en gezien dat het zou gaan regenen, maar als jij je bed uitstapt, zie je helemaal geen druppels op het raam. Lastig. Neem je geen risico’s en kleed jij je toch naar het weer of ga je de regen (die misschien helemaal niet komt) vandaag gewoon trotseren?
  • Het is december, maar dat betekent niet dat warme kleding toch wel heel fijn is. Ga je voor dat leuke jurkje met die panty vandaag of toch liever voor die jeans met dikke wollen trui die je net iets warmer houden…
  • Doe je vandaag hakken aan of sneakers? Bij die outfit staan hakken het mooist, maar je weet natuurlijk niet of je vandaag van hot naar her rent. Dan zijn sneakers namelijk wel wat handiger. What to do?

  • Wanneer je in Primark staat, zeg je tegen jezelf dat je de volgende keer écht voor kwaliteit gaat. Als je eenmaal maar bij die duurdere winkel staat, schrik je toch wel iets van de prijs. ‘Zal ik dan toch voor goedkope kleding gaan?’ De welbekende veel-en-goedkoop-versus-minder-en-duur-situatie.
  • ‘Zal ik die laarzen chill online bestellen achter m’n laptop of zal ik zaterdag de stad in gaan?’ Online bestellen is natuurlijk makkelijker: met één druk op de knop, heb jij je laarzen de volgende dag in huis. Nadeel is alleen dat je niet weet of het wel de goede maat is. Naar de stad gaan, is natuurlijk gezellig, maar dan moet je wel helemaal die kant op fietsen. Dilemma’s, dilemma’s…

READ NEXT:


>

Source: Negin Mirsalehi