Klein appartement? Deze slaapbanken wil je hebben

Vroeger op je studentenkamer was dit natuurlijk de uitkomst, de slaapbank. Natuurlijk, op zo’n klein kamertje is het IDEAAL dat je een bed en een bank in één hebt. Dit was het eerste wat je kocht toen je de IKEA binnenliep op je achttiende. Of ging jij voor de populaire hoogslaper?

Eenmaal gesetteld in je studentenkamer stond je slaapbank standaard uitgeklapt. Waarschijnlijk klapte jij je ‘bed’ maar een keer per week in. Als je eens even ‘goed’ ging opruimen. Maar handig, dat was hij zeker.

Zodra jij een ‘grote mensen’-baan kreeg was dit het eerste wat je de deur uit deed. Na vier jaar op zo’n uitklapbed te hebben geleden had jij zin in een ECHT bed. En terecht. Nu je eenmaal gewend bent aan de luxe van een tweepersoonsbed en een bank in de woonkamer zal je niet snel meer overstappen. Het voelt toch als een stapje terug. Toch is een slaapbank ook heel handig als je wat ouder bent. Want waar slapen jouw vrienden eigenlijk na een uit de hand gelopen girls night?

Precies. Je gooit ze op de bank of blaast nog even snel een luchtbedje voor ze op, maar daar wordt niemand heel blij van. Tuurlijk: ‘als ik dronken ben, slaap ik overal’. Maar de volgende dag merk je dat wel. Je bent de jongste niet meer he…

Daarom dus de slaapbank. Gewoon in je woonkamer zodat er altijd iemand kan blijven slapen. En weet je… tegenwoordig zijn er heel veel slaapbanken die er ook gewoon heel leuk uitzien. Daarnaast kan je zo’n bank ook nog uitkiezen voor in de extra slaapkamer (als je deze hebt). Zo heb jij een tweede woonkamer voor jezelf en tegelijk een logeerkamer voor je vrienden (ook handig als het thuis even niet meer zo gezellig is). Kijk, zo’n gek idee is dat nog niet.

Die ook gewoon bij jouw interieur passen. Kijk zelf maar. Wij hebben de mooiste slaapbanken al voor je geselecteerd. 

Hier betalen ze je om te wonen!
Deze plekken in de wereld betalen je om er te wonen

Wist je dat je bij ASOS ook terecht kan voor interieur-items?
> Je favoriete online shop verkoopt nu ook interieur