Kleuren die je kan dragen als je pips ziet

In deze tijd van het jaar hebben de mensen met een lichte huidskleur het niet makkelijk. Je ziet snel een beetje pips en je krijgt vaak de vraag of je ziek bent of je niet zo lekker voelt. Je kan dit al deels oplossen door bepaalde kleuren kleding te dragen, maar veel vrouwen vragen zich regelmatig af welke kleuren dan goed werken bij een lichte huidskleur. We weten wel dat je niet te lichte kleuren moeten dragen, maar welke kleuren dan wel? Lees snel verder om erachter te komen!

1. Denim

Dit is de perfecte kleur voor als je een bleke huid hebt. Denk aan jeans, spijkerjasjes en blousjes. Combineer deze items dan wel op een manier die geschikt is voor de winter, want met alleen een spijkerjasje kom je er natuurlijk niet als het -5 is.

[show_boutique_widget id=”773558″]

2. Herfsttinten

Hele lichte en felle kleuren kan je dus beter niet dragen, maar donkere herfsttinten staan wel mooi bij een bleke huid. Deze kleuren maken je niet flets en geven je juist een warme uitstraling. Denk aan kleuren als bordeauxrood, oranje, bruin, smaragdgroen en donkerblauw.

[show_boutique_widget id=”773635″]

3. Nude

Nude tinten, zoals beige- en crème kleuren zijn perfect voor wanneer je een bleke huid of pipse uitstraling hebt. Het zijn warme kleuren en ze geven je een hele zachte look.

[show_boutique_widget id=”773568″]

 

READ NEXT
Deze kleur mag niet ontbreken in je garderobe
De knapste haarkleur voor jouw huidskleur
Zo voeg je kleur toe aan je all black outfit