Let’s get ready to party!

Het is 1 december en dat betekent dat we ons allemaal voor gaan bereiden op de leukste feesten van het jaar. Glitter, glamour, metallic en bling bling: in december mag het allemaal!

party items

Shop de items hier:

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. Camisole 2. Clutch 3. Pumps 4. Dress  5. Jumpsuit 6. Lace bra 7. Pants 8. Dress 9. Necklace 10. Body

[/red_box]

De állermooiste party items

Van tops tot jurkjes, van high heels tot comfortabele glitter sweatpants: de winkels hangen vól met de allermooiste party items. En goed nieuws: ze hoeven na al het feestgedruis niet achter in je kast te belanden! Manon vertelde je al eerder dat party items ideaal zijn om je dagelijkse garderobe een flinke boost mee te geven. Twijfel je nog over die ene glitter top? Niet doen! Deze is namelijk ook erg knap onder een grof gebreid vest of leren jasje. Denk je dat glitter sweatpants te heftig zijn? Heus niet! Met een paar sneakers (shop hier de mooiste!) en vrouwelijke blouse heb je de perfecte mix van feestelijk én casual te pakken. Overtuigd? Dan wordt het NU tijd om flink te shoppen!

P.S. Ben jij een shoeaholic? Test het hier!