Leuk uitje! Ga shoppen bij Designer Outlet Roermond

De McArthurGlen Group is de grootste eigenaar, ontwikkelaar en manager van designer outlets in Nederland, met onder andere Designer Outlet Roermond. In de centers shop je het hele jaar door de mooiste merken met kortingen tot wel 70 procent. 

Alberta Ferretti, Off-White en Pinko… Enkele designers die in de afgelopen twee maanden hun deuren openden in Designer Outlet Roermond. Met deze luxemerken breidt de McArthurGlen Group hun aanbod in het shopping walhalla verder uit. Naast de nieuwe boetieks, zijn er ook verschillende winkels gerenoveerd. De boetieks van Gucci, Polo Ralph Lauren, Levi’s en Dolce & Gabbana zijn verruimd en vernieuwd met een prachtig interieur.

   

Plan je bezoek

Designer Outlet Roermond ligt naast de historische binnenstad van Roermond. Met de auto bereik je ons in slechts 45 minuten vanuit Eindhoven en Maastricht. Ook met het Openbaar Vervoer zijn we eenvoudig te bereiken. Ze hebben meer dan 6500 parkeerplaatsen tot hun beschikking, waaronder een grote, overdekte parkeergarage. Zo kun je te allen tijde eenvoudig en goedkoop parkeren. Je hoeft namelijk maar €4 te betalen voor een hele dag.

Naast goed shoppen kan je ook terecht bij een van de vele restaurantjes. Van dining tot take away, ze hebben een gevarieerd aanbod. Voor ieder wat wils dus!

Plan je bezoek naar Designer Outlet Roermond.

Heel veel shop plezier!