Levi’s 501 shorts

Lichtblauwe Levi’s 501 shorts zijn vintage fashion heritage. Levi’s is ’s werelds oudste denim merk, opgericht in 1873, en hun wereldberoemde 501 jeans heeft sinds zijn introductie in 1890 al meerdere trendy periodes gekend en is niet voor niets het best verkochte kledingstuk ter wereld!

Momenteel kennen Levi’s 501 shorts een enorme revival en zijn de exemplaren op een willekeurig festival niet te tellen. Ondanks zijn regelmatige terugkeer in het straatbeeld heeft iedere periode zijn eigen manier van stylen. Anno 2014 draag je je old schol Levi’s 501 shorts wat meer loose-fitted dan bijvoorbeeld in de jaren ’90.

Deze look heeft ondanks het ruige randje van het afgeknipte shortje iets heel vrouwelijks met het witte bloesje en de chique accessoires.

501_levis_shorts

Why the Levi’s 501 short look works

Wat is nu het geheim van deze look waarin een classic Levi’s 501 short gecombineerd wordt met leopard sandaaltjes?

Why it works: Een short die wat losser om je benen zit, een boyfriend-model is hier een mooi voorbeeld van, laat je benen optisch slanker lijken. Let goed op de lengte van de short, deze zit het mooist als ‘ie op of iets onder het breedste gedeelte van je bovenbeen valt

Shop de items hier

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. H&M

2. Levi’s

3. Burberry

4. Zara

5. Zara

6. Topshop

[/red_box]

source: SincerelyJules