Lookbook by Manon Meijers: zo combineer je de kleur van dit moment

Bij een dagje naar het museum denk ik aan veel wandelen, cultuur opsnuiven én toch ook een extra rondje door de stad naar keuze. Belangrijk dus dat je outfit door weer en wind kan, maar er wel nog steeds een tikje sophisticated uitziet.

Voor dit soort outfits begin ik altijd graag bij de schoenen. Als je weet dat je meters gaat maken, slaat het nergens op (hoe mooi af en toe ook) om gewapend met hakken de deur te verlaten. Deze laarsjes zijn cold-weather-proof, wat betekent dat ze koude voeten (yep, that’s me) warm houden.

Omdat de schoen wat stoerder is, vind ik het leuk om de rest van de outfit ook stoer te houden, maar wel met vrouwelijke details. Het opvallende geel van het blouse is echt een modekleur van dit seizoen. In een museum doe je je jas vaak in een kluisje: slim als je dus niet je allerlangste of je allerdikste jas meeneemt.

Deze jas is kort maar houdt je heerlijk warm door de teddy-voering. De kraag kun je eventueel tot boven dichtritsen zodat de jas mooi je gezicht omlijst!

Benieuwd naar de hele collectie? Kijk voor meer informatie op ecco.com.

 

OUTFIT VROUW

 

OUTFIT MAN