Louis Vuitton Oorbel

In onze ‘Broke or Bargain’ rubriek laten we je elke dag een item zien waar we waanzinnig blij van worden, maar die je bankrekening gegarandeerd plundert tot ver beneden het nulpunt. Omdat we het er niet zomaar bij laten zitten gaan we op zoek naar een alternatief. Een alternatief dat minstens zo mooi is, maar wat je kunt kopen zonder schuldgevoelens of leningen. Dit keer spotte we een te gek alternatief voor de (nog niet te verkrijgen) oorbel van Louis Vuitton!

Louis Vuitton Oorbel

Statement oorbellen gaan een ding worden aankomend seizoen. En dan niet gedragen in beide oren, maar heel rock ’n roll in één oor. Waren het vorig seizoen nog de earcuffs, dit seizoen kwam opeens de statement oorbel voorbij op de catwalk bij onder andere Céline en Louis Vuitton. En je kunt het zo gek maken als je wilt, want zeggen we statement dan bedoelen we ook statement. Ga dus voor groot, groter, groots als dat is waar je van houdt! Wij zijn erg gecharmeerd van dit grafische exemplaar van Louis Vuitton, dat door de lengte je nek twee keer zo lang lijkt te maken. Helaas is de Louis Vuitton oorbel nog niet online te koop, maar Zara komt al met een prachtig alternatief. En extra leuk: hier krijg je een knap klein knopje bij voor in je andere oor. Wow!

P.S. Benieuwd wat alle andere sieraden trends voor het komende seizoen zijn? Wij zetten ze alle 10 voor je op een rijtje!

Louis Vuitton oorbel

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. Louis Vuiton

2. Zara

[/red_box]