Maak je sieraad nog unieker met een persoonlijke boodschap

Wij zien sieraden als hét detail waar je je outfit helemaal mee af stijlt. Groot liefhebber dus! Nog leuker vinden we het als je een persoonlijk sieraad kan creëren. Zo kan je er een speciale boodschap aan toe voegen. Denk aan de namen van je kinderen, een trouwdatum, vingerafdruk of een handgeschreven tekst van een belangrijk persoon in je leven. Hoe tof is dat?!

Ook is het mogelijk om al deze opties samen te combineren, waardoor je echt een eigen draai kan geven aan je sieraad. Je kunt verschillende sieraden laten graveren zoals: ringen, armbanden, kettingen, oorbellen of bedeltjes. Zelfs voor de kinderen zijn er speciale mini-maten.

Speciale collecties

Aan diversiteit geen gebrek. In de collecties van KAYA sieraden zijn er verschillende mogelijkheden om iet persoonlijks terug te laten komen in jouw sieraad. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om geboortestenen aan het sieraad vast te maken. Hoe mooi is het om een dames armband samen te stellen met de letters en geboortestenen van je kinderen. Ga jij toch voor een iets minimalistischer sieraad? Kies dan voor de Cubes Collectie!  Deze collectie bestaat uit kleine vierkante bedeltjes met een letter erin. Zo kun je elk sieraad naar keuze, net wat meer personaliseren door een hele naam of alleen de initialen toe te voegen.

Uiteraard is er nog veel meer keus. Zo hebben ze ook nog een bruidssieraden collectie, een infinity collectie en een moeder en dochter sieraden collectie. Keuze genoeg dus bij KAYA sieraden!

       

De KAYA sieraden zijn verkrijgbaar in de kleuren goud, zilver en rosé goud. Leuk voor jezelf, maar natuurlijk ook als cadeau voor iemand anders. De sieraden zijn geschikt om te geven bij elke gelegenheid die je maar kan bedenken. Voor een babyshower, een verjaardag, voor Moederdag, een bruiloft of als aandenken van een overleden persoon. Meer persoonlijk sieraad zijn online verkrijgbaar op www.kayasieraden.nl.

Heb je liever iets anders dan sieraden? Er zijn genoeg andere accessoires te vinden op de website. Zoals sleutelhangers, leren portemonnees, manchetknopen of een sieradenrek.